Haikon Kartano

- kartano meren rannalla


Tule Haikon Kartanoon nauttimaan aurinkoisesta palvelusta, korkeatasoisesta gastronomiasta, historiallisesta kartanotunnelmasta, upeasta merinäköalasta sekä hemmottelevista kylpyläpalveluista.

Nykyinen Kartanon päärakennus on professori Armas Lindgrenin piirtämä ja se on vuodelta 1913. Satu ja Leo Vuoristo ostivat Haikon Kartanon vuonna 1965 ja Kartano avattiin vuonna 1966 Suomen ensimmäisenä Kartanohotellina. 

Kylpylähotelli valmistui vuonna 1974. Kongressikeskus vihittiin vuonna 1983 ja sen laajennusosa 1989. Kartanon puistoon valmistui upea merenrantahuvila Villa Haikko juhla- ja kokouskäyttöön vuonna 2008. Samana vuonna rakennettiin monipuolinen ulkopelialue Haikko Areena ministadioineen.Monipuolisessa Haikon Kartanon kokonaisuudessa meren rannalla on historiallinen Kartano, hemmotteleva Kylpylä, kongressikeskus, Villa Haikko - huvila meren rannalla ja 14 hehtaarin upea merenrantapuisto.

Hotelli Haikon Kartano, Suomen ensimmäinen kartanohotelli täytti vuonna 2016 50 - vuotta ja juhlavuoden kunniaksi Haikkoon valmistui uusittu kylpylä – ja hoitotilat sekä uusia huoneita.

Haikon Kartano on tyylikäs hotelli Porvoossa, vain 6 kilometrin päässä Porvoon vanhasta kaupungista ja noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Hotelli sijaitsee kauniissa kartanopuistossa meren rannalla.

Hotellissa on yhteensä 208 huonetta, joista 24 sijaitsee kartanon päärakennuksessa ja 184 kylpylähotellin puolella. Kaikissa huoneissa on kylpytakit ja tohvelit, minibaari, taulutelevisio ja maksuton langaton internet-yhteys. Kaikki huoneet ja hotellin muut sisätilat ovat savuttomia.

Hotelli soveltuu erinomaisesti kaikille ryhmille ja on hyvä vaihtoehto majoituksessa Helsingin sijaan.

Majoituksen hintaan kuuluu aina kartanoravintolassa tarjottava aamiainen sekä sisäänpääsy kylpylän altaille, saunoille ja kuntosalille. 

UUDISTUNUT ALLASOSASTO

Allasosastolla on mukava oleskella yhdessä ja erikseen. Saunapolun varrelta löytyvät perinteiset löylyhuoneet sekä upouudet höyry-infrapuna- ja aromisauna. Infrapunasauna vähentää stressiä, väsymystä, päänsärkyä, vähentää selluliittia, parantaa aineenvaihduntaa, lievittää lihaskipua ja polttaa kaloreita.

Eukalyptusaromilta tuoksuvassa saunassa on helppo hengittää. Sauna kohottaa mielialaa, rentouttaa, piristää aineenvaihduntaa ja avaa hengitysteitä.

Turkissa höyrysauna eli hamam on ollut käytössä tuhansia vuosia ja tuonut kielenkäyttöön ilmaisun ” turkkilainen sauna”. Sauna auttaa keräämään voimia, palautumaan päivän jännityksistä ja rentoutumaan.

Uudet elämyssuihkut, jotka sijaitsevat myös allasosastolla, riemastuttavat ja ihastuttavat sade- valo- ja ääniefekteillä ja porealtaaseen on luonnollisesti pakko päästä.

TILAUSSAUNAT MEREN RANNALLA

Ryhmillä on mahdollisuus varata ja viettää yhteistä aikaa myös hirsisaunalla ja tupasaunoilla. Suomalainen saunatila räsymattoineen ja pirttipöytineen kauniin saaristomaiseman kera takaa rentouttavan illan jopa 12 hengelle. Palju on myös mahdollista varata, jos meren vilvoittava syli ei houkuttele.

YKSILÖHOIDOT RENTOUTTAVAT

Ihanat ja hemmottelevat yksilöhoidot takaavat kaikille rauhallisen ja rentouttavan hetken kosmetologien ja hierojien hellässä huomassa. Yksilöhoitoja on mahdollisuus valita laidasta laitaan; rentouttavista hoidoista tehokkaisiin laitehoitoihin ja kaikkea siltä väliltä. Hoitojen ja hierontojen jälkeen voi rentoutua ja nautiskella saman käytävän varrelta löytyvässä lepotilassa.

HAIKON HUIPPUKYLMÄ PITÄÄ KOKEA!

Pakkaselämys Haikon uudessa Huippukylmä-kabiinissa on ehdottomasti koettava. Kylmä on perinteinen koko kehon hoitomuoto, jota on käytetty satoja vuosia kivun lievitykseen. Huippukylmä sopii henkilöille, jotka kärsivät esim. unihäiriöistä, stressistä, atooppisesta ihosta ja erilaisista kiputiloista, kuten reumasta. Pakkasen jälkeen on lopputuloksena kokonaisvaltainen rentoutuminen ja mielihyvän tunne.

SPA LOUNGE

Saunomisen, kylpemisen ja hoitojen lomassa on ihana nauttia virvoittavia juomia/drinkkejä uudessa Spa Loungessa, joka on kuin oman kodin mukava olohuone. Sisustuksessa löytyy elementtejä läheisen merenrannan peruselementeistä; kaisloista, kelohongista ja sileistä hiekkakivistä. Tunnelma on äärimmäisen rentouttava.

Kylpylän jälkeen kannattaa poiketa ostoksilla Spa Shopissa. Myymälä tarjoaa laadukkaita tuotteita kosmetiikasta huippumuotiin, koruihin, laukkuihin, asusteisiin ja Brunbergin herkkuihin.

ILLALLINEN KARTANOSSA KRUUNAA ILLAN

Illan kruunaa tietenkin upea illallinen itse päärakennuksessa eli Kartanossa. Ryhmille on suunniteltu erikoismenut, joista löytyy useita vaihtoehtoja.

RETKET JA PAKETIT 2018

Ryhmille olemme suunnitelleet valmiita ohjelmavaihtoehtoja:

- Puutarhamarkkinat 10. - 11.5.2018 Haikossa ja puistoalueella

- Edelfeltin jalanjäljillä

- Kesällä ohjelmailtoja ja kesäteatteri 4.7. alkaen Emäsalon 
  Jokiteatterissa

- Porvoon joulumarkkinat, suuren suosion saavuttanut
   joulumarkkinamatka Haikkoon 14. – 16.12.2018 


Ryhmäpaketit ja kaikki Haikon tarjoukset voit varata kauttani tai omasta matkatoimistostasi.

     

Lisätietoa
Haikon Kartanosta
www.haikko.fi

Tapahtumia ja
lisätietoa Porvoosta 

www.visitporvoo.fi
www.taidetehdas.fi