Persoonalliset Hestia Hotellit Virossa

Tallinnassa ja Laulasmaalla


Hestia Hotel Laulasmaa Spa, Hestia Hotel Europa, Hestia Hotel Seaport, Hestia Hotel Susi sekä Hestia Hotel Ilmarine hurmaavat palveluillaan ja monipuolisuudellaan vaativankin matkailijan.
Hestia Hotel Laulasmaa Spa 

Ihastuttava Laulasmaa Spa sijaistee meren rannalla vain 35 km päässä Tallinnan keskustasta.
Hotellissa on 147 huonetta ja osa niistä on merinäköalalla.
Kylpyläosastolla on useita altaita, 6 erilaista saunaa sekä monipuolinen ja laadukas hoito-osasto.
Hotellin ravintola Wicca on yksi Viron arvostetuimpia ravintoloita ja hotellin kokoustilat ovat monipuoliset sekä muunneltavat.Vuoden 2016 aikana tehtiin mittavia uudistuksia Laulasmaalla.

Koko kylpylän saunaosasto uusittiin ja samassa yhteydessä valmistui kampaamo sekä uudet vastaanotto – ja kahvilatilat.

Nyt asiakkaiden käytössä on 6 uusittua saunaa: aromisauna, käpysauna, merellinen höyrysauna, suola – höyrysauna, puulämmitteinen ulkosauna ja sanarium. 

Myös hotellin kokoustilat ovat saaneet uuden raikkaan ilmeen remontin myötä. Valoisat ja uudet tilat palvelevat nyt vaativampaakin kokousasiakasta. Laulasmaan kehittäminen jatkui kesän 2016 aikana ja uudet ravintolat valmistuivat elokuussa.

Korkeatasoinen a la carte ravintola Wicca on saanut uuden raikkaan ilmeen ja jatkaa samalla nimellä.

Ravintolasta voi erottaa omakseen n. 40 hlön kabinetin ravintolan perältä. Sen lisäksi on valmistunut uusi ja valoisa seurustelu – sekä aamiaisravintola Resto Verde.

Ihastuttava Laulasmaa tarjoaa monipuolisia palveluja niin vapaa-ajan kuin kokousryhmillekin.Hestia Hotel Europa

Loistava ryhmähotelli aivan sataman läheisyydessä ja lyhyen matkan päässä Vanhastakaupungista.
Hotellissa on 185 tilavaa huonetta ja hyvät kokousmahdollisuudet sekä viihtyisä ruokaravintola ja aulabaari.

Europa on erittäin suosittu suomalaisten ryhmien keskuudessa sijaintinsa puolesta ja bussin saa parkkiin hotellin eteen.
Hestia Hotel Seaport


Seaport avatiin uusittuna helmikuun lopulla 2015.
Hotellissa on 113 ilmastoitua ja uusittua hotellihuonetta, aulabaari ja ravintola. Hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitsee kokoustilat sekä viihtyisä saunaosasto, josta on upeat näköalat Tallinnan vanhaan kaupunkiin. Hestia Hotel Susi
 

Hotelli Susi sijaitsee 4 km päässä Tallinnan keskustasta ja vanhasta kaupungista. Hotellissa on yhteensä 99 tilavaa ja kodikasta huonetta, joista osa on kolmen hengen huoneita ja lisäksi 4 saunallista sviittiä. Myös allergikot ja liikuntaesteiset on huomioitu. Kaikissa huoneissa on WC, suihku, TV ja puhelin. Hotellissa on ravintola ”Vana Mõõk”, jossa tarjoillaan myös buffetaamiainen.

Lisäksi hotellissa on 4 kokoustilaa, saunaosasto ja kauneushoitola. Hotelli soveltuu hyvin ryhmille ja omalla autolla liikkuville, koska hotellissa on ilmainen parkkipaikka.

Hotellista on lyhyt matka Ülemisten kauppakeskukseen ja mm. Tondiraban jäähallille sekä Idakeskuksen urheiluhallille.


Hestia Hotel Ilmarine
 

Hotelli sijaitsee Tallinnan historiallisen vanhan kaupungin kupeessa ihanan monipuolisessa ja suositussa Kalamajan kaupunginosassa. Vanhaan teollisuuskiinteistöön rakennetut 105 hotellihuonetta on sisustettu tyylikkäästi ja vanhaa kunnioittaen.

Kaikissa huoneissa on televisio, ilmainen WiFi, hiustenkuivaaja ja kylpyamme tai suihku. Business- ja Executivehuoneissa on lisäksi hemmottelevia kylpytuotteita, aamutakki ja tossut, teen- ja kahvinkeitin sekä minibaari. Hotellissa on invahuoneita. Kuntosalin käyttö sisältyy huoneen hintaan.

Hotellin valoisaan kokoustilaan mahtuu 28 henkilöä ja se on varustettu nykyaikaisesti.  Hotellissa on myös baari ja Wiegand-ravintolassa tarjoillaan maukkaita à la carte -annoksia. Tilauksesta myös ryhmäruokailumahdollisuus.


Hestia Hotel Barons

Viehättävä, entisestä pankista remontoitu hotelli vanhan kaupungin sydämessä. Hotellissa on 33 persoonallista huonetta, vastaanotto ja aulabaari sekä ravintola. Hotellin läheisyydessä on paljon kahviloita, ravintoloita ja muita vanhan kaupungin palveluja.

Hotelli soveltuu hyvin yksittäin matkustaville ja pienryhmille. 


Hestia Hotel Maestro

Pieni ja kodikas hotelli Tallinnan vanhassa kaupungissa. Hotelissa on 22 tilavaa huonetta, aulabaari ja ravintola. 

     

Lisätietoa hotelleista
www.hestiahotelgroup.com

Tapahtumia ja 
lisätietoa Tallinnasta
www.visitestonia.com/fi
www.tourism.tallinn.ee/fin

Tallinna lähelläsi
www.vikingline.fi
www.eckeroline.fi
www.tallinksilja.com

Varaa matkasi
www.matkapojat.fi
www.matkavekka.fi
www.pohjolanmatka.fi
www.ikaalistenmatkatoimisto.fi
tai lähimmästä matkatoimistosta