Vuokatin Aateli

- upea uusi hotelli ja tasokkaat huvilat!


Vuokatin Aateli on korkeatasoinen hotellin, huviloiden ja huoneistojen kokonaisuus Vuokatin rinteiden vieressä. Upealla sijainnilla olevat kohteet tarjoavat tasokasta majoitusta ja ravintolapalveluja sekä pienoskylpylän. 


UPEA UUSI RINNEHOTELLI VUOKATIN PARAATIPAIKALLA

Hotel Aateli on premium-tason ski-in/ski-out -hotelli, joka valmistuu 1.12.2017. Aivan laskettelurinteiden vieressä sijaitseva hotellimme palvelee lomailijoita sekä ryhmiä, olipa kyseessä sitten loma- tai liikematka.HUVILAT

Keisari
Keisari on 350 neliön Vuokatin upein huvila 22:lle hengelle (14+8). Huvilan sijainti on ihanteellinen – suksilla suoraan rinteisiin ja hiihtoladuille.

Marsalkka
Marsalkka-huvila sijaitsee Vuokatinrinteiden parhaimmalla paikalla. Näkymät huvilasta avautuvat laskettelurinteille ja kallioiselle puistoalueelle. Talvella pihasta pääsee suksilla lasketellen suoraan rinteisiin.

Ruhtinatar
Ruhtinatar sijaitsee ihanteellisella paikalla Vuokatinrinteillä. Tonttia ympäröi luonnonkaunis puisto, rinteisiin ja laduille pääset aivan portailta. Talo ja sen ympäristö ovat valaistut kauniisti ja pihapiirissä viihdyt erinomaisesti myös kesällä.

Tsaari
Tsaari on 200 neliön upea huvila 12 hengelle (8+4). Huvilan sijainti on ihanteellinen - suksilla suoraan rinteisiin. 

The Aateli Island
Vuokatin Aateli tarjoaa jotain ainutlaatuista koko Suomessa - The Aateli Island - paratiisisaari keskellä Vuokatin upeimpia järvi- ja vaaramaisemia.


HUONEISTOT
- 18 TASOKASTA HUONEISTOA ERINOMAISELLA SIJAINNILLA

Aatelin Linna A1 Erik
Aatelin Linnan Erik on päätyhuoneisto, jonka pinta-ala on 79 m² ja siinä on vuodepaikkoja 8:lle henkilölle (6 + 2). Erikissä on yhteensä kolme makuuhuonetta, joista yksi on kolmannen kerroksen romanttinen tornimakuuhuone parivuoteella.

Aatelin Linna A2 Margareeta
Aatelin Linnan Margareeta -huoneisto on pinta-alaltaan 71 m² ja siinä on vuodepaikkoja 6 henkilölle (4 + 2). Huoneistossa on kaksi upeaa makuuhuonetta; toisessa 90 cm leveät erilliset sängyt, toisessa romanttinen pylvässänky kahdelle ja käynti tilavalle parvekkeelle.

Aatelin Linna A3 Magnus
Aatelin Linnan Magnus on päätyhuoneisto, jonka pinta-ala on 79 m² ja siinä on vuodepaikkoja 8 henkilölle (6 + 2). Magnuksessa on yhteensä kolme makuuhuonetta, joista yksi on kolmannen kerroksen romanttinen tornimakuuhuone parivuoteella.

Aatelin Linna A4 Karl
Aatelin Linnan Karl on päätyhuoneisto, jonka pinta-ala on 79 m² ja siinä on vuodepaikkoja 8 henkilölle (6 + 2). Karlissa on yhteensä kolme makuuhuonetta, joista yksi on kolmannen kerroksen romanttinen tornimakuuhuone parivuoteella.

Aatelin Linna B5 Ebba
Ebbassa on kaksi upeaa makuuhuonetta; toisessa 90 cm leveät erilliset sängyt, toisessa romanttinen pylvässänky kahdelle ja käynti tilavalle parvekkeelle. Olohuoneen varaava takka ja korkealle nouseva avoin tila yhdistettyinä korkeisiin ikkunoihin luovat majesteetillisen tunnelman.

Aatelin Linna B6 Gustav
Aatelin Linnan Gustav on päätyhuoneisto, jonka pinta-ala on 79 m² ja siinä on vuodepaikkoja 8 henkilölle (6 + 2). Gustavissa on yhteensä kolme makuuhuonetta, joista yksi on kolmannen kerroksen romanttinen tornimakuuhuone parivuoteella.

Amiraali I
Amiraali-huvila sijaitsee aivan Vuokatin laskettelurinteiden vieressä, Ilkanmäentie 11:ssä. Huoneistojen pihalta pääsee suoraan suksille ja rinteisiin.

Amiraali II
Amiraali-huvila sijaitsee aivan Vuokatin laskettelurinteiden vieressä, Ilkanmäentie 11:ssä. Huoneistojen pihalta pääsee suoraan suksille ja rinteisiin.

Amiraali III
Amiraali-huvila sijaitsee aivan Vuokatin laskettelurinteiden vieressä, Ilkanmäentie 11:ssä. Huoneistojen pihalta pääsee suoraan suksille ja rinteisiin.

Amiraali IV
Amiraali-huvila sijaitsee aivan Vuokatin laskettelurinteiden vieressä, Ilkanmäentie 11:ssä. Huoneistojen pihalta pääsee suoraan suksille ja rinteisiin.

Herttuatar
Herttuatar on kesällä 2012 uusittu 6-10 hengen viihtyisä 81,3 neliön loma-asunto, jossa on kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö, sauna, kylpyhuone, kaksi erillistä wc:tä, lasitettu parveke ja kuisti sekä varasto.

Kreivi
Kreivi on viihtyisä 81,3 neliön loma-asunto 6-10:lle hengelle. Kreivissä on kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö, sauna, kylpyhuone, kaksi erillistä wc:tä, lasitettu parveke ja kuisti sekä varasto.

Lady
Lady-lomahuoneisto sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Vuokatinrinteiden sydämessä. Tontti rajoittuu puistoon ja talvisin laskettelet suksilla suoraan rinteisiin.

Markiisitar
Markiisitar on 10 hengen loma-asunto, jossa on kolme makuuhuonetta, kaksi olohuonetta, keittiö, sauna, kylpyhuone kahdella suihkulla, kaksi wc:tä, kaksi terassia sekä parveke ja varasto.

Paroni
Paroni on 10 hengen loma-asunto, jossa on kolme makuuhuonetta, kaksi olohuonetta, keittiö, sauna, kylpyhuone kahdella suihkulla, kaksi wc:tä, kaksi terassia sekä parveke ja varasto. 

Prinsessa
Vuokatin Aatelin Prinsessa-sviitissä (21 neliömetriä) majoittuu tunnelmallisesti kaksi henkilöä. Idyllinen sviitti sijaitsee Herttuatar-huoneiston alakerrassa, suihkulähteen vierellä.

Prinssi
Vuokatin Aatelin Prinssi-sviitissä (21 neliömetriä) majoittuu tunnelmallisesti kaksi henkilöä. Idyllinen sviitti sijaitsee Kreivi-huoneiston alakerrassa, suihkulähteen vierellä.

Ritari
Ritari -lomahuoneisto sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Vuokatinrinteiden sydämessä. Tontti rajoittuu puistoon ja talvisin suksilla sivakoi suoraan rinteisiin.

     

Lisätietoa 
Vuokatin Aatelista
www.vuokatinaateli.fi

Tapahtumia ja 
lisätietoa Vuokatin alueesta

www.vuokatti.fi

Varaa matkasi
www.matkapojat.fi
www.pohjolanmatka.fi
tai lähimmästä matkatoimistostasi